marți, 20 februarie 2018

~ A little bit of colour, a little bit of passion and a super power HAIR ARTIST! ~

             Hello my gorgeous sweethearts, nu am mai scris de mult, am vrut o pauza dar am sfarsit cu o raceala care inca imi da batai de cap. In urma cu o saptamana si jumatate am participat la cel mai colorat dar si cel mai expresiv eveniment PANDORA HAIR VISION 2018. Bineinteles laudele, meritele si respectele ii revin lui Alin, pentru ca el a ridicat pasiunea la rang de arta! Ceeea ce el creeaza este mai presus de ceea ce se practica in saloanele obisnuite. Alaturi de echipa lui minunata sambata ne-a incantat si ne-a delectat cu tendintele in culoare in materie de make-up si hair design.

             Alaturi de Alin au participat Marius Ciortescu, Marius Culea  si Nenciu Elena, iar evenimentul a fost un real succes. Imi doresc ca pe viitor acest eveniment sa prospere si sa adune cat mai multi participanti.

              Mai jos va voi lasa sa va delectati cu cateva poze surprinse.


                                                              O echipa formidabila


                                                    De departe acest model a fost my favourite one!!!

Andreea Isabelle este preferata mea, ii urmaresc de ceva timp activitatea pe facebook


                                                               O parte din modele
My pretty girls
Best hair artist in town with best blogger girls Asteptam cu nerabdare urmatoarea editie. Multumesc frumos lui Alin pentru invitatie, si ii doresc succes in absolut tot ce si-a propus.

Kisses sweethearts! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

~ Pure Hapiness Pure Color ~

         In urma cu 3 saptamani, primeam un mail in care eram anuntata ca am fost selectata de echipa  BUZZstore  pentru a testa noua vopsea...