sâmbătă, 25 februarie 2017

~ Vine, vine ... PRIMAVARA ~

              ~ Spring Bloggers Meet ~


         Ieeei, vine, vine primavara se da stire in toata Constanta, Cristina a organizat un super mega eveniment destinat bloggerilor dar si vloggerilor, Spring Bloggers Meet.

        Sa va spun sincer la inceput am crezut ca va fi o intalnire simpla intre bloggeri asa ca de martisor, dar Cristina s-a intrecut pe sine si ne-a facut o mare surpriza. Ca si locatie va avea loc la superbul restaurant Le Premier, deja imi imaginez locatia de vis. Si sa nu mai spun ca intre timp au aparut sponsori ai acestui eveniment, si ce sponsori numai unul si unul, creme de la creme cum ar spune unele persoane. Va voi enumera doar cativa dintre sponsori  si acestia ar fi: Farmec, NYX, Farmasi, Himalaya Herbals, 7th Heaven, Flormar, L'Occitane En Provence, Solaris, Tupperware, Nutrivita si lista poate continua caci Cristina si-a dat silinta sa ne surprinda.


             


       Acum sincer am emotii, pe unii dintre bloggeri ii cunosc imi sunt prieteni dragi, insa pe unii abia la aceasta intalnire ii voi cunoaste si cine stie poate vom lega prietenii noi. Pana la eveniment mai este foarte putin, mai de potrivit tinuta, tocurile, si clar sa-mi pregatesc telefonul caci cu siguranta voi face foarte multe poze.

     Ne reauzim dupa eveniment, si va voi povesti cum a fost si cum m-am simtit, bineinteles va fi un articol cu multe poze.

        Pupici colorati dragi inimioare parfumate 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

~ Pure Hapiness Pure Color ~

         In urma cu 3 saptamani, primeam un mail in care eram anuntata ca am fost selectata de echipa  BUZZstore  pentru a testa noua vopsea...