vineri, 23 septembrie 2016

                                            ~ Frumusetea Naturala - Gerovital ~


       Buna seara dragile mele, a venit toamna usor usor si parca tanjim deja dupa vara. Sa va spun sincer, ador serile de toamna mai reci, pt ca atunci ma pot cuibari in patura alaturi de o ciocolata calda si o carte buna, sau pot sta langa geam si sa contemplez peisajul de toamna, frunzele ruginii plimbate de vant sau stropii de ploaie ce imi canta in geam. 
      Totodata sosirea toamnei a adus o veste buna, si aceasta fiind lansarea primului magazin Gerovital din Constanta si totodata al doilea din tara noastra. Cred ca fiecare dintre noi a folosit cel putin un produs Gerovital, sau a vazut la mamele, bunicile noastre un produs din aceasta gama romaneasca. Da produsele Gerovital sunt romanesti si fac mare cinste tarii noastre, astfel demonstrand ca si noi romanii putem avea produse bune si nu la preturi exorbitante.
      Dar lasand vorba la o parte va voi lasa in compania pozelor pt a vedea cat de cochet este magazinul, dar sa vedeti si ce vedete au luat parte la acest minunat eveniment
                                    

Dupa cum puteti vedea in imagini Claudia Pavel, Ramona Badescu, Alexandru Constantin si Anca Serea au fost vedetele ce ne-au incantat la acest eveniment, insa domnul impunator va pot spune ca este domnul director general Farmec  Mircea Turdean. 
Superba Ramona Badescu ne-a vorbit foarte frumos despre aceste produse, insa (parerea mea strict personala) am apreciat cand a spus ca aceste creme nu fac sa dispara ridurile ci doar le estompeaza, si ca sa o citez: " ... pt ca daca aceste produse ar fi facut sa dispara acele riduri, mici sau mari in functie de tenul fiecarei cliente, domnul director ar trebui sa primeasca premiul Nobel .... " . Dupa cum spuneam aceste creme miraculoase pur romanesti daca le vom folosi constant se vor vedea acele rezultate pe care vrem cu totii sa le vedem. Eu am mai folosit produse Gerovital, prima oara le-am vazut la mama, si bineinteles prima crema tot de la mama am primit-o si astfel pot spune ca am pasit in adolescenta. De aceste produse romanesti ma leaga foarte multe amintiri si de aceea imi sunt foarte dragi.
Multumim echipei pt invitatie si pt surpriza de care am avut parte la finalul evenimentului, si bineinteles le urez sa deschida un lant de magazine in toata tara, pt a bucura pe toate iubitoarele de frumos si naturalete.
O seara linistita dragile mele inimioare, pupici :* 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

~ Pure Hapiness Pure Color ~

         In urma cu 3 saptamani, primeam un mail in care eram anuntata ca am fost selectata de echipa  BUZZstore  pentru a testa noua vopsea...